Kontakt os+45 70 10 80 99mail@godprisvvs.dk                    OBS! Vi leverer ikke til udlandet + Grønland.     Fragt på returvarer refunderes ikke.   

Kundeservice

I det følgende finder du en række praktiske information, om levering, betaling, reklamationsret samt hvad man selv må og ikke må som ”gør det selv”. 

Levering 

Vi samarbejder udelukkende med førende leverandører af el- og vvs-materiel. Som udgangspunkt lagerføres de produkter du finder på siderne her, men vi må dog tage forbehold for udsolgte varer. 

For normale lagervarer vil ekspeditionstiden ligge på  1-3 dage efter du har afgivet din bestilling og betaling er gennemført med betalingskort eller e-Dankort. Skulle en vare være i restordre eller udgået, vil vi kontakte dig pr. E-mail eller telefon for at aftale nærmere. 

Alle de oplyste priser på varer er incl. moms. Alle priser på forsendelse er incl. moms og omfatter tillige emballage og ekspedition. 

Se tillige afsnittet Handelsbetingelser


Betaling 

Betalingen er et mellemværende mellem dig og Nets (det tidligere PBS), hvis du betaler med Dankort eller e-Dankort, eller SEB og dig, hvis du betaler med VISA eller MasterCard, og gennemføres over en sikker forbindelse. Vi får besked om, at der er gennemført en betaling af en ordre, og modtager ingen oplysninger om kontonr. o.s.v. 

Ved ekstraleveringer eller anden kontooverførsel kan du anvende følgende kontonummer:

Reg.: 7933

Konto: 0001038673

Husk at angive fakturanummer eller anden sigende beskrivelse.


Reklamationsret 

Som kunder er du omfattet af 2 års reklamationsret. Du finder dette beskrevet i afsnittet Handelsbetingelser, men er du i tvivl om, hvilke rettigheder du har, så gå ind på Forbrugerrådets hjemmeside  under afsnittet ’Gode råd’. 

.